opc_loader

Molten

Molten


Molten ballen voor voetbal, basketbal, volleybal en korfbal

BKS sport levert Molten ballen voor voetbal, volleybal, basketbal en korfbal. De ballen zijn van zeer hoge kwaliteit. Zo zijn de Molten voetballen FIFA approved. De voetballen zijn geproduceerd met behulp van de thermische lijntechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de bal minder luchtweerstand heeft en de bal minimaal water opneemt en niet zwaarder wordt. Hierdoor is de bal in alle weersomstandigheden perfect te gebruiken en ideaal om te gebruiken op kunstgras. De basketballen zijn FIBA approved, de volleyballen zijn FIVB goedgekeurd. Dit bewijst dat Molten ballen van de hoogste kwaliteit levert. 

Molten for the real game
Molten is een ballenspecialist pur sang. Molten maakt gebruik van innovatieve technologieën in combinatie met superieur vakmanschap. Molten is ook al decennia de officiële basketbal voor de Olympische Spelen. Door te kiezen voor Molten kiest u dus voor kwaliteit voor uw vereniging.

Wij kunnen u deze fantastische ballen leveren per stuks tot grote oplage voor uw sportvereniging. Heeft u een grote aanvraag neem dan contact met ons voor een speciale deal! U kunt deze ballen ook gemakkelijk en veilig bij ons op de site bestellen.

Artikel 1 tot 30 (van de 37 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 37 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles