opc_loader

Custom made shirts
Wat is nou een custom made shirts. Dat is alles waar u als vereniging uniek in kan zijn! Een shirt op deze manier laten maken betekend dat er nergens op de wereld een andere club in dezelfde shirts loopt. Dit shirt is dus uw unieke club shirt wat nooit uit de collectie gaat en wat altijd aangepast kan worden naar nieuwe ideeën en de moderne tijd.
Lees hier alles over deze vorm van van custom made

 

GRATIS shirts voor de hele vereniging!!
U leest het goed… Wij van BKS willen u sponsor zijn en de gehele vereniging voorzien van nieuwe unieke shirts. Deze gesublimeerde shirt maken wij samen met u en het gewenste kledingmerk op.  Wij werken met de merken Hummel, Stanno, Erima en Errea.  Uiteraard zitten hier per merk bepaalde voorwaarden aan. Na deze opmaak naar jullie wensen zullen wij ze na de productie gratis voor ieder team uitleveren .Wilt u meer weten over deze vorm van sponsoring en de voorwaarden voor uw club, neem dan contact op met ons en wij zullen alles tot in de puntjes vertellen.

Voor welke vereniging?

Of de club nu bestaat uit 50 leden of 1000 leden dat maakt voor ons niet uit! Iedere vereniging heeft recht op een uniek clubtenue! Ook de tak van sport maakt niet uit. Met onze gevestigde merken op de teamwear markt kunnen wij iedereen voorzien van kleding, accessoires en materialen. Schroom dus niet om hieronder het contactformulier in te vullen en een unieke deal voor uw vereniging binnen te halen.

 

Custom made shirts

Contact

*