opc_loader

Voetballen

Ben je op zoek naar de perfecte voetbal om je skills naar een hoger niveau te tillen?

Kijk dan niet verder! Wij bieden een breed scala aan voetballen voor diverse niveaus, speelstijlen en leeftijden.

Filters
€ 17
€ 144
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 30 (van de 31 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 31 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Ben je op zoek naar de perfecte voetbal om je skills naar een hoger niveau te tillen?

Kijk dan niet verder! Wij bieden een breed scala aan voetballen voor diverse niveaus, speelstijlen en leeftijden.

Onze voetballen zijn:

  • Van hoge kwaliteit: We gebruiken alleen de beste materialen om onze voetballen te produceren, zodat je er lang plezier van hebt.
  • Ontworpen voor optimale prestaties: Onze voetballen zijn ontworpen door experts om je te helpen je voetbalprestaties te verbeteren.
  • Beschikbaar in diverse maten, kleuren en materialen: We hebben voetballen in diverse maten, kleuren en materialen, zodat je altijd de perfecte bal kunt vinden voor jouw spel.
  • Betaalbaar: We bieden onze voetballen aan tegen een scherpe prijs, zodat je ze voordelig kunt inzetten.

We bieden voetballen voor:

  • Verschillende niveaus: We hebben voetballen voor beginners, gevorderden en professionals.
  • Verschillende speelstijlen: We hebben voetballen voor diverse speelstijlen, van krachtige voetballen tot voetballen met een optimale grip en balcontrole.
  • Verschillende leeftijden: We hebben voetballen voor kinderen, junioren, senioren en vrouwen.

Een voetbal kopen voor je jezelf, je voetbalteam of voetbalclub? Hier moet je op letten!
Je voetbalt, maar wat is nu de beste voetbal voor jouw? Er zijn een aantal belagrijke factoren waar je op moet letten bij de aanschaf van van een voetbal. bkssport.nl reikt je een aantal handvatten aan. De keuze voor de juiste bal is afhankelijk van de ondergrond, je leeftijd, het niveau waarop je speelt, waar je het voor gaat gebruiken (wedstrijden of trainingen)

Welke voetbal bij welk ondergrond?
Speel je op kunstgras dan verslijt een standaard bal veel sneller dan wanneer je voor een speciale kunstgrasvoetbal kiest. De buitenlaag is sterker en zal dus veel minder hard slijten. Een andere optie is een adaptball voor kunstgras. Deze bal simuleerd namelijk het spelen op echt veld. Dus van een polletje kan je zomaar last krijgen.
Speel je voetbal in de zaal dan is uiteraard een goede ''plofbal'' nodig. De zaalvoetballen stuiteren minder hoog en zijn kleiner van vorm. Met onze merken Derbystar en Joma hebben wij de beste zaalvoetballen op de markt!

Welke leeftijd gebruikt nou welke voetbal?
Voor iedere leeftijdsgroep heeft de KNVB speciale richtlijnen opgesteld. Zie in het tabel hieronder welke bal jij moet hebben:

Balmaat Maximaal gewicht
JO6, JO7 3 290 gram
JO8 t/m JO10 4 290 gram
JO11, MO11, JO12 5 320 gram
JO13 t/m JO15 5 370 gram
MO13 t/m MO15 5 370 gram
JO16 t/m JO19 5 450 gram
MO17, MO19 5 450 gram


Wedstrijd of trainingsbal?
De meest gebruikte voetballen zijn de Derbystar TT Classic. Een geweldige trainingsbal die voldoet aan alle eisen en onderscheidend is in alle leeftijdscategorieen. bkssport.nl heeft naast de uitgebreidde collectie ook een mooie collectie aan wedstrijdvoetballen zoals de Derbystar Eredivisie, Derbystar keukenkampioen divisie, Derbystar Bundesliga en de Molten Europa Leugue. Stuks voor stuk top wedstrijdballen voor de selectie. Voor de lagere elftallen hebben we de Derbystar ProfGold of Derbystar Championscup. 

Kortom kies voor de juiste bal! Heeft u nog vragen of wilt u een gratis proefbal ontvangen om te testen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe onze voetballen je kunnen helpen om je voetbalprestaties te verbeteren.