opc_loader

Basketbalshorts

Filters
€ 20
€ 59
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Basketbalshorts haal je hier bij bkssport.nl
Wij hebben voor u een ruim assortiment aan basketbalshorts. Zo hebben wij de old school bekende wijde/ grote short die net iets over de knie vallen maar ook de nieuwe en moderene broeken die een pasvorm hebben van net iets boven de knie. Voor de basketbaldames onder ons hebben wij getailleerde shorts die goed aansluiten bij het vrouwlijk postuur. 

Belangrijk voor een basketbalshort
Wij hebben een uitgebreidde collectie met diverse kleuren als het gaat om basketbalshorts. Maar de looks is niet alleen waar je op moet letten. Wat past goed bij jouw? Iets langer of korter model. Getailleerd of wijd model. Let daar goed op bij de uw aanschaf. Waar al onze basketbalshorts van voorzijn zijn is een goede pasvorm, vochtreguleren stof en een fijne bewegingsvrijheid om die schijnbeweging of lay-up te nailen.

Sponsoring
Heeft u een team of vereniging dat toe is aan nieuwe basketbalkleding en zouden jullie gebruik willen maken van de scherpste prijzen, beste service en top kwaliteit opdruk? Neem dan contact met ons op en wij doen u een aanbod voor uw tennisteam of laat ons uw basketbalvereniging sponsoren.
U kunt ook alvast de nodige informatie over de sponsormogelijkheden hier vinden.