opc_loader


Sinds onze oprichting in 2013 heeft BKS Sport- en Bedrijfskleding zich opgewerkt naar een toonaangevende speler op de markt van bedrijfskleding, sportkleding, promotionele kleding en textielbedrukking.
BKS sport & bedrijfskleding is een jong en dynamisch bedrijf in sportartikelen en kleding. Met onze groothandel / webwinkel leveren wij aan sportverenigingen, scholen, bedrijfsleven en particulieren.

Sinds 2010 zijn wij leverancier van diverse sportmerken zoals Errea, Erima, Rogelli, Mikasa, Molten en Derbystar.

Met een uitgebreide showroom, drukkerij en kantoor zijn wij gehuisvest aan de Graaf Hendrikstraat 3C te Steenbergen. U kunt makkelijk en gratis bij ons voor de deur parkeren en binnen een minuut zit u op de snelweg richting Rotterdam of Antwerpen.


In ons ruime pand staat onze drukkerij en showroom vol met sportkleding en materialen. U zou kunnen denken aan ballen, trainingsmaterialen, sportschoenen, tenue's en nog veel meer. Wij hebben meer dan 75.000 verschillende producten in ons assortiment. Voor al uw benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het leveren van producten biedt BKS sport ook een servicepakket aan. In dit servicepakket kunnen de volgende zaken voor komen zoals advies op maat, het doorpassen van kleding voor uw club of vereniging, het leveren van paketten op naam, voorraadbeheer en leveringsgaranties. Alle kledingstukken maar ook accessoires kunnen worden voorzien van uw naam en/of logo in onze eigen drukkerij.

Door onze jarenlange ervaring binnen de markt van sportkleding kunnen wij u voorzien van het juiste advies en denken wij mee het aanschaffen van de juiste kleding en materialen. Dankzij deze kennis en ervaring kunnen wij ons uitgebreidde assortiment voortdurend aanpassen en up-to-date houden. Zo beschikken onze klanten altijd over kleding van hoogstaande kwaliteit.


Door het complete assortiment, aantrekkelijke prijzen, snelle levering en de mogelijkheid om uw kleding bij ons te laten bedrukken is BKS sport uitgegroeid tot een volwaardige teamsportspecialist in heel Nederland!

Professioneel advies
Door onze ervaring, kunnen wij als BKS sport- en bedrijfskleding u zo goed mogelijk advies geven over de benodigde soorten sportkleding, accessoires en materialen voor iedere tak van sport. Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben wij hard gewerkt om met mooie sponsor contracten clubs en verenigingen aan ons te binden. Uiteraard ook zonder (sponsor)contract bent u bij ons op het  juiste adres. Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Bedrukkingen
Bij BKS sport- en bedrijfskleding kunt u natuurlijk ook terecht voor het bedrukken en borduren van uw clublogo, sponsorlogo of teksten uit onze eigen textieldrukkerij. Heeft u nog geen logo? Geen probleem, daar kunnen wij u ook in adviseren en ontwerpen.

Pasmaten 
Ieder merk heeft zijn eigen pasvorm. Pasvormen verschillen ook nog eens per model. Zo hebben wij diverse pasvormen van Slim fit tot aan loose fit. Hierdoor is het bepalen van de juiste niet gemakkelijk!
Kiest u voor een samenwerking met BKS sport en bedrijfskleding dan leveren wij gratis pasmaten of kunnen in samenwerking met u een passessie organiseren bij u op locatie.


Betrouwbaarheid
Wij willen met onze klanten zo veel mogelijk een goede gezonde relatie opbouwen. Dat willen wij door u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dan moet u denken aan:

-    Producten op tijd leveren volgens de gemaakte afspraken
-    Eventuele klachten worden zo snel mogelijk verholpen 
-    Uw gegevens worden nooit vrijgegeven aan derden
-    U kunt ons altijd vertrouwen op ons professionele advies
-    Wij maken geen onderscheid tussen kleine orders of grote orders


10 redenen om voor BKS Sport- en Bedrijfskleding te kiezen:

  1. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en uitstekende service staan voorop
  2. Professionele kennis van onze producten
  3. Totaalleverancier
  4. Snelle leveringen
  5. Eigen bezorgdienst (ook in het weekend en in de avond beschikbaar)
  6. Teamwear dealer voorzien van eigen drukkerij
  7. Sportkleding en materialen voor vrijwel iedere sport
  8. Wij werken samen met betrouwbare sportmerken
  9. Kennis en ervaring in het ontwerpen en maken van custom made kleding
  10. Meer dan 75.000 artikelen in ons assortiment