opc_loader

Voetbalsokken

Een onmisbaar onderdeel van de sport en het dagelijks leven: sportsokken. Comfortabele sokken horen onder een mooi voetbaltenue. Niet alleen moeten de sokken goed zijn kwaliteit maar het moet ook nog eens de finishing toutch geven aan uw clublookHet belangrijkste voor de juiste sok is de pasvorm. Voorkom wrijving of afknellen van de tenen. Goede sportsokken zitten comfortabel en zorgen voor een goede grip.

Filters
€ 7
€ 22
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 23 (van de 23 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 23 (van de 23 artikelen). Resultaat:1

Voetbalsokken kopen? Vele soorten!
Wil je nieuwe voetbalsokken kopen? In deze categorie vind je het grootste aanbod voetbalsokken van verschillende merken. Er zijn meerdere soorten voetbalsokken verkrijgbaar tegen de scherpste prijzen. Met één van deze voetbalsokken maak je jouw voetbal tenue compleet, want zonder voetbalsokken ben je niet compleet uitgerust voor jouw wedstrijd of training. Bij het kopen van voetbalsokken kijk je naar de maat van je schoenen. Vrijwel alle voetbalsokken hebben maten die geschikt zijn voor kinderen en volwassenen.

Merken sokken van BKS sport
Wij voeren de merken Errea, Erima, Craft en diverse andere merken. Iedere merk heeft zijn eigen kwaliteit voetbalsokken.

Diverse sooorten sokken van BKS sport.
Voetbalsokken
Voetbalsokken zijn een essentieel onderdeel van je voetbaltenue. De voetbalsokken zijn zo gemaakt dat ze over de kuiten kunnen worden getrokken. Daarnaast kunnen sommige voetbalsokken zelfs over de knie worden getrokken. Deze voetbalsokken worden vaak omgeslagen, zodat ze niet in de weg zitten tijdens het spelen.

Grip sokken
Tegenwoordig zie je veel voetballers met afgeknipte voetbalsokken spelen. Zij maken dan hun voetbalsokken met tape vast aan grip sokken. De naam grip voetbalsokken zegt het eigenlijk al. Deze voetbalsokken zorgen voor meer grip in je voetbalschoenen, zodat je niet zult schuiven in je schoenen. 

Sportsokken
Deze sokken kan je dragen tijdens het sporten, maar ook in je vrije tijd. Je kan ze bijvoorbeeld dragen als je onderweg bent naar de voetbalvereniging voor een wedstrijd of training. De sportsokken dragen erg comfortabel door het katoenen materiaal. Van verschillende merken hebben we sportsokken in verschillende kleuren. 

Custom made sokken
Wilt u custom made sportsokken dan hebben wij ook een mooi aanbod. voetbalsokken, trainingsookken en gripsokken kunnen wij voorzien van uw clublogo. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor jouw nieuwe voetbalsokken ben je in deze categorie aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten. Voor de fanatieke voetballers zijn voetbalsokken in combinatie met grip sokken een goede keus. Naast voetbalsokken kan je hier ook je sokken voor in het dagelijks leven bestellen.