opc_loader

Korfbalschoenen

Filters
€ 35
€ 100
Merken
Maat
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Korfbalschoenen kunstgras
Bij korfbalschoenen voor op het veld is het niet alleen belangrijk dat er een zeer goede demping in zit, maar ook dat de noppen van ultieme kwaliteit zijn. Het grote verschil met zaalkorfbalschoenen is dat veld korfbalschoenen buiten tegen verschillende weersomstandigheden moeten kunnen. De ene keer schijnt de zon en is het veld kurkdroog terwijl het een andere keer regent en het korfbalveld kletsnat is.
De noppen van de veld korfbalschoenen krijgen veel te verduren, zowel op kunstgras als natuurgras. Ze komen in aanraking met zowel harde als zachte ondergrond en het kan daarom voorkomen dat de zool door de verschillende ondergronden eerder aan slijtage onderhevig is. Zo zal de toplaag van de noppen, bij gebruik op een harde ondergrond, sneller slijten maar dit heeft geen gevolg voor de bruikbaarheid van de schoenen. Het is daarom ook aan te raden om de kunstgrasschoenen korfbal enkel te gebruiken op echt gras of een echt goed (zacht) outdoor korfbalveld.

Korfbalschoenen veld Mizuno
Met de outdoor korfbalschoenen Mizuno heb je de top veld korfbalschoenen van de wereld. De afwerking, kleurencombinaties en het comfort van de Mizuno korfbalschoenen is fantastisch. Door het zachte en flexibele bovenwerk en het soepele voetbed vormen de schoenen zich perfect naar je voet. Door de naadloze voering voelt het alsof je voet geknuffeld wordt. De upper van de veldschoenen korfbal is gemaakt van synthetisch schuimachtig materiaal dat niet alleen comfortabel zit, maar je voeten ook fijn droog houdt.