opc_loader

Zaalvoetbal

Voetbal je in een zaal, kies dan voor goede schoeisel. De meeste van deze zaalschoenen bevatten een rubberen zool, die vrij plat en plakkerig is, waardoor je optimaal kunt presteren in de zaal. BKS sport beschikt over de nummer 1 zaal(voetbal)schoen van de wereld: Joma! Bekijk ons assortiment hieronder.

Filters
€ 26
€ 81
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

Zaalvoetbalschoenen en Zaalschoenen
Hier vind je ons aanbod zaalschoenen. Voor zowel de presentatieve zaalvoetballer als de recreant. Voetbal wordt niet alleen buiten op het veld gespeeld, maar ook binnen in de zaal en daar heb je speciale zaalschoenen voor nodig. Deze tak van sport is ook populair in Nederland bij (oud-)veldvoetballers. Zaalvoetbal vergt een perfecte techniek en controle over de bal. Om goed te presteren en blessure te voorkomen in de zaal heb je goede zaalvoetbalschoenen nodig. Met Mizuno en Joma hebben wij de beste zaalschoenen in huis. 

Joma zaalvoetbalschoenen | Nummer 1 zaalvoetbalschoen ter wereld
Joma is een Spaans merk die gevestigd is in Portillo de Toledo.
Hun bekendste voetbalschoenen zijn ongetwijfeld de TOPFLEX indoor schoenen. De TOPFLEX voetbalschoenen zijn speciaal ontworpen voor zaal- of minivoetbal. De schoenen bieden enorm veel comfort, steun, flexibiliteit en een fantastische duurzaamheid. Wij hebben voor een selectieve collectie van de beste schoenen voor diverse voeten

Mizuno Zaalschoenen | Nummer 1 indoorschoenen merk in Nederland
Voor de allround spelers zijn de schoenen van Mizuno een genot aan de voeten. Dit Japanse merk is binnen de volleybal en handbal de nummer 1 in zaalschoenen wereldwijd. De zaalvoetbalschoenen zijn ook van hoge kwaliteit. Met Mizuno ga je voor comfortabele schoen die licht van gewicht zijn en een goede demping hebben.

Voor welke ondergrond zijn zaalschoenen geschikt?
De zaalvoetbalschoenen zijn het meest geschikt voor houten of kunststof ondergronden. Zaalvoetbalschoenen hebben een platte zool met meestal een lichte kleur, waardoor er geen strepen op de vloer komen. De zaalschoenen die voorzien van bijvoorbeeld zwarte zolen laten tegenwoordig ook geen strepen meer achter op de vloer. De zolen hebben een patroon om te zorgen voor grip. Het komt ook regelmatig voor dat de zaalschoenen buiten worden gedragen.