opc_loader

Volleyballen

Bent u op zoek naar de beste indoorvolleyballen en beachvolleyballen tegen scherpe prijzen? Dan ben je op bkssport.nl aan het juiste adres. Wij hebben voor u topmerken als Mikasa en Molten maar ook van Errea en Erima! Vrijwel al onze volleyballen zijn goedgekeurd door de Nevobo en FIVB en daarmee officieel te gebruiken bij competitiewedstrijden. Maar ook voor de recreatieve spelers hebben wij geschikte ballen

Mikasa Volleyballen
Mikasa is een van de populairste merken voor volleyballen. Dit Japanse merk maakt al meer dan 100 jaar topvolleyballen en sinds de jaren ’60 is de Mikasa volleybal de bal die tijdens de Europese en Wereldkampioenschappen en alle andere grotere toernooien gebruikt wordt. De Mikasa V200W is de officiële bal van de FIVB, waardoor deze bal ook gebruikt gaat worden op de Olympische Spelen in Tokyo.

Molten Volleyballen
Molten is een van de meest verkochte volleyballen wereldwijd! Molten beschikt met hun Flistatec (Flight Stability Technology) over de laatste ontwikkelingen op de markt. De FIVB ballen zijn voorzien van de laatste Soft Touch technology. Kwaliteit ten top!

Volleybalaccessoires
Bij BKS hebben wij ook een uitgebreide collectie aan accessoires en kleding. Voor uw volleybalkleding hebben wij het Italiaanse top merk Errea. Uiteraard bekend van de NEVOBO! Daarnaast hebben wij volleybalnetten, draagtassen voor ballen, tacktiekborden en trainingsmateriaal!

Wilt u indoorvolleyballen of beachvolleyballen voor de hele vereniging of club bestellen? Neem dan contact op en wij maken voor u de beste deal!

Filters
€ 24
€ 227
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 22 (van de 22 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 22 (van de 22 artikelen). Resultaat:1

Ben je op zoek naar de perfecte volleybal om je spel naar een hoger niveau te tillen?

Kijk dan niet verder! Wij bieden een breed scala aan volleybalen voor diverse niveaus, speelstijlen en leeftijden.

Onze volleybalen zijn:

  • Van hoge kwaliteit: We gebruiken alleen de beste materialen om onze volleybalen te produceren, zodat je er lang plezier van hebt.
  • Ontworpen voor optimale prestaties: Onze volleybalen zijn ontworpen door experts om je te helpen je volleybalprestaties te verbeteren.
  • Beschikbaar in diverse maten, kleuren en materialen: We hebben volleybalen in diverse maten, kleuren en materialen, zodat je altijd de perfecte bal kunt vinden voor jouw spel.
  • Betaalbaar: We bieden onze volleybalen aan tegen een scherpe prijs, zodat je ze voordelig kunt inzetten.

We bieden volleybalen voor:

  • Verschillende niveaus: We hebben volleybalen voor beginners, gevorderden en professionals.
  • Verschillende speelstijlen: We hebben volleybalen voor diverse speelstijlen, van krachtige volleybalen tot volleybalen met een optimale grip en controle.
  • Verschillende leeftijden: We hebben volleybalen voor kinderen, junioren, senioren en beachvolleybal.

Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe onze volleybalen je kunnen helpen om je volleybalprestaties te verbeteren.