opc_loader

Volleyballen

Bent u op zoek naar de beste indoorvolleyballen en beachvolleyballen tegen scherpe prijzen? Dan ben je op bkssport.nl aan het juiste adres. Wij hebben voor u topmerken als Mikasa en Molten maar ook van Errea en Erima! Vrijwel al onze volleyballen zijn goedgekeurd door de Nevobo en FIVB en daarmee officieel te gebruiken bij competitiewedstrijden. Maar ook voor de recreatieve spelers hebben wij geschikte ballen

Mikasa Volleyballen
Mikasa is een van de populairste merken voor volleyballen. Dit Japanse merk maakt al meer dan 100 jaar topvolleyballen en sinds de jaren ’60 is de Mikasa volleybal de bal die tijdens de Europese en Wereldkampioenschappen en alle andere grotere toernooien gebruikt wordt. De Mikasa V200W is de officiële bal van de FIVB, waardoor deze bal ook gebruikt gaat worden op de Olympische Spelen in Tokyo.

Molten Volleyballen
Molten is een van de meest verkochte volleyballen wereldwijd! Molten beschikt met hun Flistatec (Flight Stability Technology) over de laatste ontwikkelingen op de markt. De FIVB ballen zijn voorzien van de laatste Soft Touch technology. Kwaliteit ten top!

Volleybalaccessoires
Bij BKS hebben wij ook een uitgebreide collectie aan accessoires en kleding. Voor uw volleybalkleding hebben wij het Italiaanse top merk Errea. Uiteraard bekend van de NEVOBO! Daarnaast hebben wij volleybalnetten, draagtassen voor ballen, tacktiekborden en trainingsmateriaal!

Wilt u indoorvolleyballen of beachvolleyballen voor de hele vereniging of club bestellen? Neem dan contact op en wij maken voor u de beste deal!

Filters
€ 25
€ 97
Merken
Artikel 1 tot 20 (van de 20 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 20 (van de 20 artikelen). Resultaat:1