opc_loader

Ballen

Mikasa ballen:
De geschiedenis van het Japanse topmerk Mikasa start in Hiroshima op 1 mei 1917. Vanaf de Olympische Spelen Tokyo in 1964 levert Mikasa de officiële wedstrijd­ballen en accessoires voor internationale toptoernooien zoals de EK’s en WK’s, de CEV Champions League, de World Grand Prix, de World League en de Olympische Spelen. Ook op de Olympische Spelen van 2020 in Tokio zal Mikasa wederom veelvuldig zichtbaar zijn tijdens het volleybal, beachvolleybal en waterpolo.

Het merk Mikasa investeert veel geld en energie in onderzoek en ontwikkeling van diverse ballen voor jong en oud. Dankzij hoog­staande technologie, geavanceerde productiemethodes en hoogwaardige materialen is Mikasa wereldleider in het volleybalbeachvolleybalwaterpolo en korfbal.

Molten ballen:
Molten is een ballenspecialist pur sang. Molten maakt gebruik van innovatieve technologieën in combinatie met superieur vakmanschap. Molten is ook al decennia de officiële basketbal voor de Olympische Spelen. Door te kiezen voor Molten kiest u dus voor kwaliteit voor uw vereniging.

Molten ballen zijn voor voetbal, volleybal, basketbal en korfbal. De ballen zijn van zeer hoge kwaliteit. Zo zijn de Molten voetballen FIFA approved. De voetballen zijn geproduceerd met behulp van de thermische lijmtechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de bal minder luchtweerstand heeft en de bal minimaal water opneemt en niet zwaarder wordt. Hierdoor is de bal in alle weersomstandigheden perfect te gebruiken en ideaal om te gebruiken op kunstgras. De basketballen zijn FIBA approved, de volleyballen zijn FIVB goedgekeurd. Dit bewijst dat Molten ballen van de hoogste kwaliteit levert. 

Derbystar ballen:
Vandaag de dag spelen topclubs in diverse landen met Derbystar voetballen. Niet alleen de bekende eerste elftallen, maar ook vele jeugdopleidingen en amateurteams. In Nederland is Derbystar de officiële wedstrijdbal van de Eredivisie, Jupiler League, Tweede en Derde Divisie. Daarnaarst is deze bal ook in de Bundesliga present. Bovendien is Derbystar marktleider in amateurvoetbal.

Vraag gratis 2 Molten trainingsballen aan om te testen
Ook wij kijken alweer vooruit naar het nieuwe seizoen. Hoe kan je je beter voorbereiden dan in dit seizoen al het een en ander te testen. Zoals misschien al wel bekend zijn wij verdeler van Molten ballen. Wij geven uw vereniging de kans om te testen met de trainingsballen van de merk. U krijgt van ons 2 ballen voor uw vereniging.

Voor voetbal kunt u testen met de 3400 Europa league bal (dit is het trainingsmodel maar dan in de Europa league look) (t.w.v. € 29,95)
Voor volleybal kunt u testen met V5m3500 Top trainingsbal (t.w.v. € 39.95)
Voor handbal kunt u testen met de HX3200 Top trainingsbal (t.w.v. € 29,95)
Voor basketbal kunt u testen met de BG3800 trainingsbal ( t.w.v. € 39.95)

Stuur ons een mail met uw aanvraag en ontvang van ons 2 ballen om te testen.