opc_loader

Ballen

Ben je op zoek naar de perfecte sportbal om je prestaties te verbeteren?

Kijk dan niet verder! Wij bieden een breed scala aan sportballen voor diverse sporten en niveaus.

Ben je op zoek naar de perfecte sportbal om je prestaties te verbeteren?

Kijk dan niet verder! Wij bieden een breed scala aan sportballen voor diverse sporten en niveaus.

Onze sportballen zijn:

  • Van hoge kwaliteit: We gebruiken alleen de beste materialen om onze sportballen te produceren, zodat je er lang plezier van hebt.
  • Ontworpen voor optimale prestaties: Onze sportballen zijn ontworpen door experts om je te helpen je sportprestaties te verbeteren.
  • Beschikbaar in diverse maten en kleuren: We hebben sportballen in diverse maten en kleuren, zodat je altijd de perfecte bal kunt vinden.
  • Betaalbaar: We bieden onze sportballen aan tegen een scherpe prijs, zodat je ze voordelig kunt inzetten.

We bieden sportballen voor:

  • Verschillende sporten: We hebben sportballen voor diverse sporten, waaronder voetbal, basketbal, volleybal, tennis, badminton en handbal.
  • Diverse niveaus: We bieden sportballen voor beginners, gevorderden en experts.
  • Verschillende trainingsdoelen: We bieden sportballen voor diverse trainingsdoelen, zoals conditieverbetering, krachttraining, snelheidstraining en techniektraining.

Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe onze sportballen je kunnen helpen om je sportprestaties te verbeteren.

Mikasa ballen:
De geschiedenis van het Japanse topmerk Mikasa start in Hiroshima op 1 mei 1917. Vanaf de Olympische Spelen Tokyo in 1964 levert Mikasa de officiële wedstrijd­ballen en accessoires voor internationale toptoernooien zoals de EK’s en WK’s, de CEV Champions League, de World Grand Prix, de World League en de Olympische Spelen. Ook op de Olympische Spelen van 2020 in Tokio zal Mikasa wederom veelvuldig zichtbaar zijn tijdens het volleybal, beachvolleybal en waterpolo.

Het merk Mikasa investeert veel geld en energie in onderzoek en ontwikkeling van diverse ballen voor jong en oud. Dankzij hoog­staande technologie, geavanceerde productiemethodes en hoogwaardige materialen is Mikasa wereldleider in het volleybalbeachvolleybalwaterpolo en korfbal.

Molten ballen:
Molten is een ballenspecialist pur sang. Molten maakt gebruik van innovatieve technologieën in combinatie met superieur vakmanschap. Molten is ook al decennia de officiële basketbal voor de Olympische Spelen. Door te kiezen voor Molten kiest u dus voor kwaliteit voor uw vereniging.

Molten ballen zijn voor voetbal, volleybal, basketbal en korfbal. De ballen zijn van zeer hoge kwaliteit. Zo zijn de Molten voetballen FIFA approved. De voetballen zijn geproduceerd met behulp van de thermische lijmtechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de bal minder luchtweerstand heeft en de bal minimaal water opneemt en niet zwaarder wordt. Hierdoor is de bal in alle weersomstandigheden perfect te gebruiken en ideaal om te gebruiken op kunstgras. De basketballen zijn FIBA approved, de volleyballen zijn FIVB goedgekeurd. Dit bewijst dat Molten ballen van de hoogste kwaliteit levert. 

Derbystar ballen:
Vandaag de dag spelen topclubs in diverse landen met Derbystar voetballen. Niet alleen de bekende eerste elftallen, maar ook vele jeugdopleidingen en amateurteams. In Nederland is Derbystar de officiële wedstrijdbal van de Eredivisie, Jupiler League, Tweede en Derde Divisie. Daarnaarst is deze bal ook in de Bundesliga present. Bovendien is Derbystar marktleider in amateurvoetbal.