opc_loader


 

Sinds 2019 zitten wij gevestigd op het industrieterrein Reinierpolder 1 te Steenbergen (NB). Aldaar hebben wij een mooie showroom waarin wij een ruime keuze aan teamwera hebben voor vrijwel iedere sport. U moet dan denken aan sportkleding, promotiekleding, schoeisel en materialen.

U bent als vereninging, stichting, school of particulier van harte welkom om samen met ons, onder het genot van een kopje koffie, de juiste sportkleding, schoeisel en materialen samen te stellen. Vanuit onze showroom kunt u zo onze werkplekken en de drukkerij bekijken. Een volledig opengestelde ruimte zodat u de juist indruk van ons krijgt. 


Bedrukken en borduren

BKS sport en bedrijfskleding beschikt over een eigen textieldrukkerij. U kunt dus naast de aanschaf van uw kleding e.d. ook bij ons terecht voor het bedrukken van uw logo. Hierdoor hebben wij het gehele proces voor uw vereniging in eigen beheer. Wilt u uw logo liever geborduurd hebben, dan is dat ook geen probleem.

Wij werken met de nieuwste en in onze ogen beste (sport)folie’s en zeefdruk transfer die op dit moment op de markt te verkrijgen zijn. Uiteraard denkt u nu dat zegt iedereen maar…


Wat maak ons dan zo speciaal?

  • FLEXIBEL en KWALITEIT! Dat is ons streven en dat maakt ons zo speciaal. Door onze flexibiliteit en kwaliteit kunnen wij bijvoorbeeld grote partijen leveren op (hele) korte termijn. U kunt ook bij ons terecht als u eigen sportkleding aan wilt leveren om te bedrukken. Ook bedrukken wij u (kleine) order terwijl u geniet van een bakje koffie!
  • De textieldrukkerij van BKS Sport- en bedrijfskleding is creatief genoeg om met u mee te denken en samen te komen tot een fantastisch eindproduct.
  • Wij hebben voor bedrijven, verenigingen, scholen of particulieren een passende oplossing voor kleding te bedrukken. Bij ons bent u niet verplicht tot grote oplage, wij bieden u de mogelijkheid om per stuk uw kleding te bedrukken. 
  • Wij bieden u de mogelijkheid om grotere aantallen af te nemen en bij ons op voorraad te laten liggen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen bij nabestellingen en ontvangt u de laagste prijs voor uw logo’s


Onze transfers

Plotter Flex Transfer
De plotter flex transfer is een eenkleurige transfer welke gesneden wordt met een plotter machine. Deze transfer is uitermate geschikt voor snelle leveringen.
Plotter flex kan op bijna iedere ondergrond gedrukt worden. Als u aangeeft op welk materiaal het gedrukt gaat worden, kiezen wij de passende folie. De meeste folies zijn al tot 60 graden wasbaar en droogtrommel bestendig.

Digitale Printflex Transfer
De digitale printflex transfer is net als de plotter flex transfer geschikt voor snelle leveringen. Het grote verschil is dat deze in full colour te printen en snijden is in plaats van in 1 kleur. Deze transfer wordt geproduceerd met een print en cut systeem.
De digitale printflex transfer kan ook op praktisch alle soorten textiel gedrukt worden. Als u aangeeft waarop het gedrukt wordt, kunnen wij ook hier de beste folie erbij kiezen. 

Flex Transfer
De flex transfer is een universele zeefdruk transfer welke ideaal is voor het zelf bedrukken van textiel. Deze soepele transfer is uitermate geschikt voor katoen en polyester. 
De flex transfer wordt geproduceerd volgens de Pantone-kleuren. Heeft u deze niet bij de hand? Wij kunnen deze wellicht uit het bestand halen of benaderen. Minimale afname van deze transfer is 25 stuks en de levertijd is 5 à 8 werkdagen, na goedkeuring van de digitale drukproef. De flex transfer is ook te verkrijgen met een Subliblock die doorbloeding van het textiel op lichte kleuren transfers tegen gaat.

Full colour Flex Transfer
De full colour transfer is zoals de naam al zegt een transfer die uitermate geschikt is voor een meerkleurendruk of full colour logo. Deze transfer is te bestellen vanaf 25 stuks en ook uitermate geschikt voor tal van stofsoorten voor bedrijfskleding, sportkleding en vrijetijdskleding.

Sublimatie Transfer
Sublimeren is een techniek waarbij de kleuren volledig in een bepaald textiel trekken. Denk hierbij aan wielrenkleding of voetbalshirts. Met een sublimatietransfer kunnen we een logo ook volledig in de stof laten trekken. Deze sublimatie transfers kunnen in full colour op veelal lichte kledingstukken bedrukt worden. Het mooiste resultaat wordt behaald op wit polyester.

Het grootste voordeel van deze transfer is dat eenmaal gesublimeerd het logo nooit meer van het textiel af komt. Het kan daardoor op alle temperaturen gewassen worden, is strijkbaar en droogtrommel bestendig. 

Geborduurde emblemen of geweven emblemen
Wilt u een andere uitstraling dan een bedrukking op uw kleding dan is een geborduurd embleem of een geweven embleem wellicht een optie. Naast deze emblemen kunnen we ook rechtstreeks op textiel borduren.


Onze werkwijze
Om uw aanvraag goed te kunnen behandelen hebben wij van u een vector bestand nodig (EPS/AI).
Heeft u deze niet? Geen probleem, wij kunnen deze voor u creëren.
Wij zouden graag willen weten op wat voor ondergrond de bedrukking komt en hoeveel stuks u wenst af te nemen.
Vervolgens bepalen wij samen met u de afmetingen en de positie.

Wij maken voor u een offerte en een digitale drukproof en na akkoord gaan wij voor u aan de slag om uw order zo snel mogelijk uit te leveren.