opc_loader

Sporten

Sportkledingkleding kopen doe je bij bkssport.nl
Onze corebusiness is het beleveren van teamwearkleding aan vereningingen, club, instellingen en scholen. Uiteraard bent u als individuele sporter ook bij ons op het juiste adres voor al uw sportkleding. Wij hebben de mooiste teamkleding van mooie merken binnen de teamwear wereld. Stel uw complete clublijn samen of kies voor de beste kleding die bij uw team of uzelf past. Wij hebben voetbakleding, volleybalkleding, basketbalkleding, handbalkleding, rugbykleding, korfbalkleding en speciale made teamkleding. Handig is onze aparte dames afdeling om gericht uw dames kleding uit te zoeken.
Wij werken met topmerken als Errea, Erima, Craft, Hummel, Joma en Stanno.

Athletics, alles voor de indivuele sporter
Ons assortiment athletics is ontzettend divers. Hier vind je sportkleding voor je training of je volgende wedstrijd, maar ook praktische accessoires voor je favoriete sport. Of je nu naar de sportschool gaat, thuis sport of op de atletiekbaan sport wij hebben de juiste kleding, schoeisel en materialen. 

Fitness:

Wil je graag werken aan je conditie, strakker in je vel zitten of spieren kweken? Ons assortiment fitness kleding zorgt ervoor dat je trendy en comfortabel kunt sporten.  

Running/atletiek:
Haal wat frisse lucht of ga naar de sportschool. Met de hardloopkleding en accessoires loop je bij iedereen weg. Functionele shirts, strakke panty's en weerbestendige jassen ondersteunen je waar mogelijk. Met functionele hardloopkleding kun je in alle weersomstandigheden rondjes lopen.

Tennis:
In onze tenniskleding ben je klaar voor je volgende tenniswedstrijd. Ontdek functionele shirts, chique polo's en luchtige tanktops. Onze ademende shorts en rokken ondersteunen u ook betrouwbaar. Met uniforme trainingspakken zijn jij en je team een ​​prima figuur op en buiten het veld.

Schoenen:

Sport jij graag in de buitenlucht, in de sporthal of op ruig terrein? Dan heb je goede sportschoenen nodig. In ons assortiment vind je de sportschoenen die bij jouw sport passen.  

Materialen:
Sport je liever thuis? Bekijk dan eens onze materialen om thuis uw perfecte workout uit te kunnen voeren. 

Maak je look af met bijpassende sportkledij en accessoires
Teamwear is niet compleet zonder de aanschaf van bijpassende sportkleding zoals trainingspakken, tassen en jassen. Maar ook de accessoires mogen niet ontbreken zoals onderkleding, diverse beschermingen of materialen als ballen en trainingsmaterialen. Op bkssport.nl kunt u heel uw lijn gemakkelijk samenstellen, materialen en accessoires uitzoeken en bestellen. 

De beste service voor uw club
Als particulier of individuele sporten kunt u op bkssport.nl alles direct bestellen. Wilt u nu voor uw vereniging nieuwe tenue's en dergelijk dan komen wij graag met u in contact om een passende aanbieding voor u te maken. Wij bedrukken uw kleding, met clublogo, nummers, sponsorlogo's e.d. allemaal in eigen huis dus vraag gerust een offerte aan voor het leveren van uw teamkleding inclusief bedrukking.

Sponsoring
Heeft u een team of vereniging dat toe is aan nieuwe teamwear kleding en zouden jullie gebruik willen maken van de scherpste prijzen, beste service en top kwaliteit opdruk? Neem dan contact met ons op en wij doen u een aanbod voor uw team of laat ons uw vereniging sponsoren.
U kunt ook alvast de nodige informatie over de sponsormogelijkheden hier vinden.