opc_loader

Teamwear

Bij BKS sport en bedrijfskleding kun je eenvoudig zelf jouw fietskleding laten maken, bijvoorbeeld voor jouw wielerteam. Dit doen wij in combinatie met ons merk Rogelli. Je kunt teamkleding ontwerpen en bestellen in grote of kleine aantallen! Wij ontwerpen wielerkleding voor jullie op maat, zodat jouw team een uniek, custom-made wielertenue heeft. Vervolgens wordt jullie wielerkleding speciaal voor jullie gemaakt. Bij het maken van onze kleding houden wij rekening met de verschillende behoeften van de fietser. Plezier is voor iedereen anders, de een vindt aerodynamica en duurzaamheid belangrijk de ander vindt het belangrijker dat een product comfort biedt.

Hoe werkt het:

STAP 1: KIES EEN LIJN
Rogelli heeft zijn kleding onderverdeeld in verschillende lijnen. Lees goed de uitleg voor iedere lijn, gericht op verschillende type sporters. je kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend advies.

STAP 2: VRAAG EEN OFFERTE AAN
Wanneer je een keuze hebt kunnen maken kun je telefonisch, per email of via het contactformulier op onze contactpagina een offerte op vragen. Wij streven er naar om u binnen 1 werkdag een passende offerte toe te sturen.

STAP 3: DESIGNER GAAT AAN DE SLAG
Na overeenstemming begint het creatieve gedeelte. Onze designer gaat direct aan de slag. Hij zal in samenspraak met jou tot een geweldig eindresultaat komen.

STAP 4: MAATBEPALING
Om ervoor te zorgen dat jij en jouw teammaten in de juiste maat gaan sporten, sturen wij paskleding naar jou op. Hier bepaal jij voor ieder kledingstuk apart welke de gewenste maten zijn.

STAP 5: ENJOY THE DISTANCE
Plaats jullie bestelling. Nadat de kleding geleverd is, kunnen jullie samen de weg op.
Vanaf nu begint de levertijd (6-8 weken) te lopen.

BEDRUKTE FIETSKLEDING
Misschien is de optie voor een bedrukte shirt en bib voor uw wel aantrekkelijker. Wij bedrukken uw logo's met de meest flexibelste en nieuwst folie's waardoor er ook in uw logo voldoende rek zit. Zo is dit aantrekkelijk voor snelle leveringen, kleine oplages en goed voor de portemonnee. Ook bij deze optie ontvangt u een digitaal voorbeeld, denken wij met u mee en kunt u de standaard collectie altijd doorpassen. Vraag naar de mogelijkheden.

Enjoy the distance!

Neem voor meer informatie contact op met ons. Dit kan door middel van de mail naar info@bksgroep.com of telefonisch op 06-55776439 (Michael)

Zie hieronder onze productie's van de Vliegende Kraojen en ANM/duiventoren

Vliegende Kroajen Vliegende Kroajen 

ANM/Duiventoren ANM/Duiventoren