opc_loader

Hardloopschoenen

Filters
€ 83
€ 110
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Hardloopschoenen voor u als beginnende hardloper
Wil je gaan beginnen met hardlopen en ben je op zoek naar goede hardloopschoenen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of zijn je bestaande schoenen aan vervanging toe? Een goede demping is een van de belangrijkste factoren van hardloopschoenen. Maar onderschat de flexibiliteit en het gewicht niet. Om soepel te lopen, heb jij goede running shoes nodig. Wij vertellen je graag welke sportschoenen de beste zijn voor jou.

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van uw hardloopschoenen
Zoals net vermeld is de demping een van de belangrijkste onderdelen van een hardloopschoen. Maar ook het gewicht, flexibiliteit zijn belangrijke opties om mee tenemen in uw keuze. Dan komt ook nog uw eigen gewicht en uw lopen aan bod. Ben je wat zwaarder kies dan niet voor de lichtste schoenen want comfort en demping zijn belangrijk en de meeste schoenen gaan tot een bepaald gewicht voor optimale prestatie. Met uw eigen lopen bedoelen wij de manier van lopen. Is dit naar binnen dan moet u weer een andere soort schoen hebben dan wanneer u bijvoorbeeld platvoets loopt.

De hardloopschoenen van BKS sport | Joma | Mizuno | Craft
Bij BKS sport vind je een selectieve collectie met allerlei verschillende soorten hardloopschoenen. We hebben ze in alle maten. Voor dames, heren en kinderen. De hardloopschoenen voor volwassenen kunnen meer gewicht dragen. De kinderschoenen zijn smaller en passen daarom beter bij kindervoeten in de groei. Wij hebben voor de schoenen voor de beginner die graag eens wil proberen of hardlopen nou echt wat voor hem is. Je kan dan starten met goedkope hardloopschoenen Ben je een doorgewinterder loper die al zeker weet dat hij een paar keer per week een eind gaat hardlopen? Dan zijn ook onze merken een goede keuze.