opc_loader

Basketbal

Jouw basketbaloutfit scoor je hier!
De nieuwste collecties basketbalkleding vindt je op bkssport.nl! Op deze webshop vind je een ruim assortiment aan basketbalshirts, basketbalshorts, basketbalsokken en accessoires. Bekende merken als Joma, Errea en Molten vind je terug op onze webshop. Met deze merken kan je jouw outfit voor jezelf, je team of voor je club compleet maken. 

Kleding voor heren en dames
Onze collectie is voor zowel heren als kinderen maar ook zeker voor dames basketballers. Voor de dames hebben we getailleerd basketbalkleding, sport-BH's, sokken en nog veel meer. Ook voor uw compressiekleding bent u bij BKS sport aan het juiste adres. Bekijk onze collectie accessoires hier voor sleeveless shirts, arm sleeves, calf sleeves, shorts en tights. Maak nu je basketbaloutfit compleet door kiezen voor echte basketbalsokken. Kenmerken van juiste sokken zijn de strakke pasvorm (tegen schuren), ademend vermogen en vochtregulerend. Bekijk ons aanbod sokken hier

Sponsoring
Heeft u een team of vereniging dat toe is aan nieuwe basketbalkleding en zouden jullie gebruik willen maken van de scherpste prijzen, beste service en top kwaliteit opdruk? Neem dan contact met ons op en wij doen u een aanbod voor uw basketbalteam of laat ons uw basketbalvereniging sponsoren.
U kunt ook alvast de nodige informatie over de sponsormogelijkheden hier vinden