opc_loader

Schoenen

Sport jij graag in de buitenlucht, in de sporthal of op ruig terrein? Dan heb je goede sportschoenen nodig. In ons assortiment vind je de sportschoenen die bij jouw sport passen. Met onze schoenenmerken Craft, Errea en Joma hebben wij een uitgebreide collectie aan (zaal)voetbal-, tennis-, running-, volleybal- en korfbalschoenen. Bekijk de collectie hieronder.

Sportschoenen, het begin van jouw succes!
Atleten die zichzelf continu uitdagen, wat hun gekozen sport of spel ook is, zijn al decennia lang de inspiratie achter de beste sportschoenen. Laat je andersom inspireren door de nieuwste technologieën, in demping, pasvorm en grip. Gelaagde zolen, luchtkussens, flyknit mesh en lichtgewicht kunststoffen zijn continue aan verbetering onderhevig, net als jij. Of je nu rent, fitnesst of fietst... Buiten of binnen sport, het belangrijkste zijn je schoenen. Alleen met goede schoeisel haal je het optimale uit je sportprestaties.

Sportschoenen voor heren en dames bij BKS sport
Naast uitzonderlijke trainingsdoelen zijn ook trends in vorm, kleur en materiaal essentieel geweest in de iconische status van klassieke sportschoenen. Vintage modellen worden uit archieven opgediept en nieuw leven ingeblazen. Sneakers vinden gretig aftrek als streetstyle musthaves. Dit is het terrein waar trends en technologie elkaar versterken. Met uitzondering van voetbalschoenen en fietsschoenen, vind je bijna alle sportschoenen regelmatig buiten de baan. 

Topmerken sportschoenen bij BKS sport
Wij hebben in iedere tak van sport de juiste schoenenmerk in onze collectie. Is jouw sport volleybal, handball, korfbal of een andere indoorsport dan zijn onze Mizuno zaalschoenen echt iets voor jouw. Ben jij bij de voetbal een baltovenaar op het veld of in de zaal dan mag een Joma schoen niet ontbreken onder je clubtenue. Is de atletiekbaan jouw speelveld dan hebben wij met Craft maar ook Joma en Mizuno de beste schoenen voor jouw.
Kortom wij van BKS sport hebben voor iedere sporten zijn of haar sportschoen!