opc_loaderOnze merken:
Wij werken samen met fantastische merken waarbij de kwaliteit van de kleding voorop staat!

ERREA is een Italiaans merk dat voor iedere tak van sport de juiste kleding heeft. Errea behoort tot de grootste merken in het volleybal en voetbal. Maar ook voor basketbalkleding en rugby is dit uw merk! Met het leveren aan diverse nationale teams is dit een meer dan een gevestigd merk binnen de sportwereld.

ERIMA is een authentiek Duits sportmerk met een rijke traditie dat al meer dan honderd jaar op de markt is. Of het nu gaat om teams, individuele sporters of recreanten – ERIMA-producten staan voor design, functionaliteit en kwaliteit. Een optimale pasvorm en duurzaamheid van de artikelen, die verkrijgbaar zijn in een groot aantal maten voor zowel dames en heren als kinderen, is gegarandeerd.

De missie van Rogelli is sporters inspireren en motiveren om plezier te hebben tijdens het sporten. De kleding is gemaakt van de beste stoffen met de juiste functionaliteit. Hiermee willen zij een steentje bijdragen aan jouw sportplezier, waardoor je gemotiveerd blijft voor de lange termijn. 

Met deze merken kunnen wij uw vereniging voorzien van de juiste kleding. Of u nu voor voetbal, basketbal, volleybal, handbal of korfbal op zoek bent naar nieuwe teamwear bij ons bent u op het juiste adres!

Sponsorcontracten:
Afhankelijk van de samenstelling van de overeenkomst en grootte van de vereniging kan BKS Sport i.s.m. de verschillende merken zeer aantrekkelijke sponsorcontracten samenstellen.

Hierbij valt de denken aan :
Tekenbonus van een X bedrag aan cataloguswaarde
- Gratis tenues (shirts & broekjes) voor de club
Beste prijs/kwaliteit verhouding op de markt
- X % korting op het volledige assortiment 
- Gratis materiaal op basis van jullie afname
- Gratis webshop voor jouw club als extra verdienmodel. Bekijk hier een aantal voorbeelden.
- Ontwerp samen met ons het mooiste/unieke shirt voor jouw vereniging. Alles is mogelijk!
- Ontwerp gepersonaliseerde trainingspakken & polo’s

BKS sport levert intussen al aan vele clubs en verenigingen.
Niet alleen met kleding/sponsorcontracten maar ook in materialen, reclameborden en extra's. 
Deze verenigingen gingen u al voor: 
RBC - VV Klundert - VV De Schutters - Oranje Blauw'14 - VV Prinsland - NTVV - ZPK Budel - HMS Dinteloord - FC Lattentrappers - VV Den Bommel - VoVerDi - ZUVO - Rowic/Dutch Windmills - BOK Kappele - VV Noordhoek - VC 't Aogje - VV DIOZ  

Maar ook voor uw tenniskleding, hardloopkleding en kleding voor scholen bent u bij ons aan het juiste adres.
Zo leveren wij aan diverse scholen en ROPARUN-teams uit de gemeente Steenbergen.

Textieldrukkerij:
BKS sport & bedrijfkleding verzorgt ook al uw textielbedrukkingen vanuit onze eigen drukkerij. Wij bedrukken ook voor derden. Dus als uw een geschikte drukkerij zoekt voor uw sportkleding dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij werken met de nieuwste sportfolie's en kwaliteit zeefdruk logo's.
Lees hier meer over onze drukkerij.

Alles onder 1 dak:
Naast het leveren van uw teamwear hebben wij een uitgebreid gamma aan accessoires en materialen. Bij ons kunt u voor alles terecht. Wij leveren materialen aan verenigingen en scholen. Voor iedere tak van sport hebben wij de gewenste materialen.
Bekijk hier onze materialen

Kom vrijblijvend naar onze showroom waar u de gelegenheid heeft om onze collectie, catalogus en de mogelijkheden uitgebreid te bekijken.
Neem hier contact met ons op.

Bekijk hier onze presentatiegids