opc_loader

Wielrennen

Rogelli | Enjoy the distance
De missie van Rogelli is sporters inspireren en motiveren om plezier te hebben tijdens het sporten: zij geloven dat ze sportkleding maken waar iedereen blij van wordt. Rogelli kleding is gemaakt van de beste stoffen met de juiste functionaliteit. Hiermee willen zij een steentje bijdragen aan jouw sportplezier, waardoor je gemotiveerd blijft voor de lange termijn.

Craft | We're dead serious about sports clothing.
Of je nu een zonnige rijder bent, een puncheur extraordinaire of iemand voor wie de rit op zondag met de espressopauze heilig is, het uitgebreide assortiment Craft wielerkleding is voor jou. Bij Craft zijn ze bloedserieus over sportkleding en gepassioneerd over elk detail dat je helpt het meeste uit je sport te halen.

Custom made teamwear
Altijd al je eigen tenue samen willen stellen? Dat kan! Ontwerp samen met onze designer jouw eigen fietskleding en laat zien dat je een team bent. Kies de juiste pasvorm, maak een creatief ontwerp, geef je sponsor een uithangbord of bedruk je outfit met een eigen logo. Kijk hier voor meer informatie.

Evenementen kleding
Heeft u voor uw evenement fietskleding, hardloopkleding of promotionele shirt, polo's, of hoody's nodig dan bent u op het juiste adres!
Vraag naar onze oneindige mogelijkheden

Bekijk de collectie hier of bezoek onze showroom in Steenbergen om u te laten informeren.