opc_loader

Keepershandschoenen

De beste keepershandschoenen van o.a. Stanno bekijkt u hier

Filters
€ 20
€ 99
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1

De perfecte keepershandschoen voor jou
Goede keepershandschoenen kunnen het verschil maken voor iedere doelman. Keepers van zowel nationaal als internationaal niveau weten Stanno al jaren te vinden vanwege de collectie kwalitatieve keepershandschoenen. Stanno keepershandschoen zijn de paradepaardjes onder de keepershandschoenen. Kies voor keepershandschoenen van Stanno als je gaat voor de kwaliteit van de profs. Daarnaast biedt ons assortiment ook andere merken aan die ook van deugelijke kwaliteit zijn en je zeker een boost geven in het doel!

Wat is de juist maat?

Wat is belangrijk bij het kiezen van de juiste keepershandschoen? Dat is dat de maat goed is. Als je handschoenen te strak zitten kunnen de naden scheuren en als ze te groot zijn heb je minder grip. Om keepers te helpen die blessures willen voorkomen bij het keepen, bieden wij ook keepershandschoenen met fingersafe aan. Dit zijn handschoenen met stevige, flexibele strips aan de bovenzijde van de vingers die zorgen voor een goede bescherming tegen blessures bij contact met de bal. De flexibiliteit van de strips garandeert dat buigzaamheid gewaarborgd blijft bij het uitgooien, stompen en vangen van de bal. 

Nieuwe ontwikkeling op het gebeid van keepershandschoenen
Het One Piece Fit (OPF) design van Stanno heeft vele voordelen voor keepers. Het soepele, lichtgewicht materiaal van de polsband loopt door over de bovenhand en zorgt voor een nog betere aansluiting op de huid. Het OPF-design zorgt bovendien voor een extra lichte keepershandschoen. Handschoenen met het OPF-design zijn onder andere de Volare Ultra en de Claw.

Welke stikking zorgt nou voor welke vorm van uw keepershandschoenen
Stanno biedt veel verschillende stikking aan, zodat de keepershandschoenen fijn om jouw handen zitten. Handig om te weten is dat er geen kwaliteitsverschil is tussen de verschillende soorten. Het gaat puur om hoe prettig de keepershandschoenen om de hand zitten. We zetten de verschillende stikking opties hier graag alvast voor je op een rij:

  • Flathand Negatief: Deze handschoenen sluiten wat strakker om de handen en vingers, bijvoorbeeld de Volare Match.

  • Flathand Positief: Deze keepershandschoenen sluiten wat minder strak om de hand en vingers waardoor je juist wat meer bewegingsvrijheid hebt, bijvoorbeeld de Power Shield IV.

  • Rollfinger: Bij deze handschoenen zit er niet alleen foam in het midden van de hand, maar om iedere vinger. Onder andere de Ultimate Grip heeft de Rollfinger technologie.

  • Combinatie van Flathand en Rollfinger: Deze handschoenen zitten het strakste om de handen. Denk aan de Hardground en Claw.

  • Combinatie van Rollfinger en Flathand Negatief: De handschoenen sluiten strakker om de hand, maar doordat de vingers volledig omsloten worden door foam blijft het zacht aanvoelen. Check de Volare Ultra.

Onderhoud is heel belangrijk voor keepershandschoenen
Foam is erg kwetsbaar, dus het is van belang dat je voorzichtig met je handschoenen omgaat. Regelmatig balcontact en contact met de ondergrond leiden hoe dan ook tot slijtage van het foam. Maar door de handschoenen goed te onderhouden, verleng je de levensduur aanzienlijk. Trek ze op de juiste manier uit. Niet aan je vingers trekken maar je hand uit de handschoen laten glijden. Kom langs in onze winkel en laat u informeren over de onderhoud.