opc_loader

Kniebescherming

Filters
€ 15
€ 43
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Kniebeschermers haal je hier bij bkssport.nl
Je knieën, daar moet je zuinig op zijn. Je hebt er tenslotte maar twee van. Deze sport kniebeschermers dempen stoten en beschermen zo de knie. De kniebeschermers zijn fijn bij allerlei sporten, zoals handbal, volleybal, basketbal en voor keepers bij (zaal) voetbal. Met de juiste kniebeschermers voorkom je blessures en sport je prettig en veilig! |

Eigenschappen kneepads
De kniebeschermers bestaan uit een kniebandage met rond het kniegewricht absorptiekussentjes. Deze zorgen voor een absorptie van stoten en zorgen zo voor bescherming van de knieën. Blauwe plekken, schaafplekken en andere blessures worden zo extra voorkomen. Hierdoor kunt u met meer zekerheid sporten en extra genieten van het sporten. Het materiaal is ventilerend zodat er zo min mogelijk transpiratie ontstaat tijdens het sporten.

Top collectie kneepads van verschillende merken
Het beschermen van je knieën doe je natuurlijk met de juiste kniebeschermers. In ons assortiment kom je kniebeschermers tegen van onder andere Errea, Mikasa, Mizuno, Erima en Trace. Belangrijk bij kniebeschermers is niet alleen dat ze je knieën beschermen, maar ook dat ze comfortabel zitten. Ze moeten vooral niet knellen en wel goed ventileren. Want, er is natuurlijk niks zo vervelend als knellende zwetende kniebeschermers.