opc_loader

Racket sport

Hier vindt u onze collectie aan racket sport. Wij hebben voor u een uitgebreidde collectie aan kleding, accessoires en rackets van grote merken.

Op dit moment werken wij hard aan het vernieuwen van onze racket sport collectie
Alles wat ''live'' staat is direct leverbaar

Racketsport kleding
Racketsport kleding haal je bij BKS sport. Wij zijn de de specialist op het gebied van schoenen, rackets, tassen, kleding en accessoires voor de fanatieke en recreant tennisser. Ook voor teamkleding ben je bij ons aan het juiste adres.

Het assortiment 
Wij bieden racketsport kleding en accessoires van Joma, Errea, Erima en Craft. Ben je op zoek naar een t-shirt, polo, rokje, jurkje of een compleet trainingspak voor de tennis? Bekijk onze categorieen online. Ook voor rackets ben je bij BKS sport op het juiste adres. Wij hebben tennisrackets, padelrackets, squasrackets en badmintonrackets.

Padel specialist
Padel, sinds een aantal jaar bezig met een gigantische opmars in de grote tennislanden en zo ook in Nederland en België.
Padel is een combinatie van een tennis en squash en wordt gespeeld in een “kooi”. De gooi is grotendeels van glas en een deel is voorzien van een hekwerk. Een mooi element van het spel zijn de wanden die effectief onderdeel uitmaken van het spel en veelvuldig gebruikt worden door ervaren spelers. Geef fan van dubbelspel? Dan heb je pech want Padel speel je met 4 personen. Tennissers, squashers en badmintonners, velen hebben het ondertussen al eens geprobeerd of zijn ondertussen al regelmatig beoefenaar van deze mooie sport.
Shop hier bij BKS sport je complete Padel uitrusting en look like a pro!