opc_loader

Indoor schoenen

Hier vind je ons aanbod indoorschoenen. Met topmerken als Craft en Mizuno vind u hier altijd uw geschikte schoen. Het aanbod bestaat uit specifieke volleybalschoenen en universele indoorschoenen voor bijvoorbeeld handbal en korfbal. Uit voorraad leverbaar in onze shop in Steenbergen. Kom dus ook langs indien u wilt passen.

Filters
€ 14
€ 120
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

MIZUNO VOLLEYBALSCHOENEN
Volleybalschoenen kopen? Ontdek onze Wave Lightning, Wave Voltage, Wave Momentum en andere populaire modellen. Met maximale veerkracht, een stevige hielkap en comfort waarop je blind kunt vertrouwen. Ideaal voor indoorsporten waarbij je veel springt, om jouw voeten geweldig te ondersteunen.
Volleybal vraagt om uitstekende veerkracht, voldoende stabiliteit voor zijwaartse bewegingen en een comfortabel paar schoenen waar je lang op kunt blijven doorgaan. Met bijvoorbeeld onze Wave-plate en de unieke materialen voor een lichtgewicht en toch veerkrachtige zool. Met Pownce of AP+, als belangrijke innovaties binnen onze populaire volleybalschoenen.

MAXIMALE VEERKRACHT
De beste schoenen voor volleybal en vergelijkbare indoorsporten combineren maximale veerkracht met een goede stabiliteit en degelijke demping. Afgestemd op de op- en neergaande bewegingen, met het vertrouwen om ook zijwaarts uit te kunnen stappen of te duiken als dat nodig is.

Daarvoor kun je bij Mizuno rekenen op een aantal unieke eigenschappen van hun volleybalschoenen:

Wave-plate met springplankeffect
Onze kenmerkende Wave-plate garandeert de maximale veerkracht. Zoals het effect van een springplank, dankzij de natuurlijke rolbeweging in de indoorschoenen.

Pownce of AP+-tussenzool
De hoogwaardige materialen voor de tussenzool combineren een licht gewicht met maximale veerkracht, om keer op keer zo hoog mogelijk op te springen.

(Half)vaste tong voor meer comfort
De vaste en halfvaste tong in onze volleybalschoenen laat die haast naadloos om je voet sluiten. Ultiem comfort in een paar stabiele indoorschoenen.

Vertrouw bovendien op een comfortabele pasvorm en bijvoorbeeld ons unieke Energy-materiaal in de voorvoet. Eigenschappen die bijdragen aan het comfort en de veerkracht, dus speciaal geschikt voor volleybal en vergelijkbare indoorsporten. Waarbij je moeiteloos wil kunnen opspringen, explosief zijwaarts moet bewegen en het bovendien zo lang mogelijk moet volhouden. Dankzij een paar schoenen dat je daarbij geweldig ondersteunt, terwijl je nauwelijks merkt dat je ze draagt.

WAVE LIGHTNING, WAVE VOLTAGE, WAVE MOMENTUM
Benieuwd naar de populaire modellen voor volleybal en vergelijkbare indoorsporten? Ontdek de Wave Lightning, Wave Voltage en Wave Momentum. Met de Wave Lightning NEO als ultiem bewijs van onze innovatie, waarin we precies laten zien wat er op dit moment aan unieke eigenschappen mogelijk is. Dankzij nog meer veerkracht en comfort, in een pasvorm die haast speciaal gegoten lijkt te zijn voor jouw voeten.

Ontdek en ervaar de verschillende Mizuno volleybalschoenen, waarmee je zeker weet dat die je perfect ondersteunen om er iedere training en wedstrijd het maximale uit te halen. Op een paar indoorschoenen dat je verder brengt en dat niet voor niets wordt gedragen door bijvoorbeeld onze international-vrouwen van het Nederlands volleybalteam en tal van andere topsporters.