opc_loader

Hardloopkleding

Filters
€ 17
€ 45
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van je hardloopkleding? bkssport.nl geeft hier wat tips
Om optimaal te kunnen presteren heb je goede hardloopkleding nodig. Het leuke van hardlopen is dat je het hele jaar kunt trainen. Lekker naar buiten door weer en wind, in kou en warmte, op de atletiekbaan, de weg, het bos, het strand, of toch liever binnen in de sportschool op de hardloopband? Iedere hardloper kent het fijne gevoel na afloop; je voelt je fit en zit weer vol nieuwe energie. Waar en wanneer je maar wilt kun je hardlopen, maar de juiste hardloopkleding is cruciaal. Kies je voor een running outfit die bestaat uit verschillende lagen, dan kun je je hardloopkleding altijd aanpassen aan de omstandigheden. Verder is een goede pasvorm, voldoende bewegingsvrijheid en de juiste temperatuur van groot belang bij de keuze van jouw hardloop outfit.

In lagen werken
Hardlopen kan zoals gezegd ieder moment van de dag onder iedere omstandigheden. Indien het kouder is adviseren wij je in verschillende lagen te gaan hardlopen. Dit voorkomt onderkoeling en je kan altijd nog iets uit doen indien het te warm wordt. Je vochtreguliering komt niet in gevaar omdat alle lagen weer op elkaar zijn afgestemd.

Pasvorm. Hardloopkleding is voor mannen vrouwen
Bij geen andere activiteit is het hebben van de juiste kleding zo van belang. Voorkom irritaties of slechte pasvormen door te kiezen voor specifieke heren of dames kleding. Zo hebben wij een collectie hardloopkleding voor heren en dames met daarin diverse shirts, shorts, singlet, leggins e.d. Alle modellen zijn van hoge kwaliteit met een comfortable stretch, goed plat gestikte naden en de beste pasvorm.

Maak je outfit compleet!
Je hebt nu de beste hardloopkleding uitgezocht maar dan ben je nog niet helemaal klaar. Kies de juist schoenen, ga voor zichtbaarheid met ledverlichting en vergeet geen goede sokken of handschoenen aan de te doen op koudere dagen. Je complete hardloopkleding shop je hier op bkssport.nl