opc_loader

Voetbal

Voetbalkleding nodig? Bij bkssport.nl bent u aan het juiste adres
Onze collectie voetbalkleding is zeer uitgebreid met complete looks in vele kleuren en diverse modellen. Voor iedere club hebben wij voetbal teamkleding in het assortiment. Wij kunnen uw club voorzien van een complete teamlijn met shirtje, broekje, kousen en trainingspakken, tassen, coachjassen, softshell en nog veel meer en dit allemaal in het zelfde design zodat je uniformaliteit uitstraald binnen de vereniging. De clubkleding die wij aanbieden zijn van de beste teamwearmerken zoals Errea, Erima, Craft en Joma! Met deze merken kunnen wij uw club in vanalles voorzien voetbalkleding voor heren, voetbalkleding voor dames en voetbakleding voor kinderen.

Custom made kleding
Heeft de vereniging een uniek clubtenue of trainingspak dan kunnen wij van bkssport.nl u daarin voorzien. Samen met een proffessioneel designstudio en uitgebreidde mogelijkheden om alles zelf samen te stellen maakt u het mooiste design voor uw vereniging. Dit shirt is uniek voor u als club en altijd na te bestellen in heren, dames en kids. Bekijk onze custom made mogelijkheden op onze site en laat ons een mooie deal voor u wegleggen zoals gratis ontwerpkosten, lage minimale aantallen en snelle levering.

Voetbal accessoires, materialen en bedrukking voor uw sportkleding
Naast de voetbakleding voor u of uw club hebben wij een ruim assortiement aan accessoires en materialen. Denk hierbij aan de Derbystar voetballen, trainingsmaterialen tot voetbaldoelen aan toe. Wij als voetbalkleding teamwear specialist willen wij uw vereniging ontzorgen en alles onder 1 dak aanbieden.
Zo ook de bedrukking. Wij bedrukken uw voetbalkleding in eigen huis en maken gebruik van top kwaliteit logo's. Benieuwd naar onze bedrukkingmogelijkheden? Kijk dan op onze textieldrukkerij informatiepagina.

Laat bkssport.nl uw voetbalclub sponsoren
Heeft u een team of is uw vereniging toe aan nieuwe voetbalkleding en zouden jullie gebruik willen maken van de scherpste prijzen, beste service en top kwaliteit opdruk? Neem dan contact met ons op en wij doen u een aanbod voor uw volleybalteam of laat ons uw voetbalvereniging sponsoren.
U kunt ook alvast de nodige informatie over de sponsormogelijkheden hier vinden.