opc_loader

Handbal

Handbalkleding voor dames en heren teams
Bij bkssport.nl hebben we kleding van verschillende topmerken uit de teamwearwereld. Ons assortiment is uitgebreid en heeft handbalkleding voor heren en dames. Handbalkleding van topmerken als Joma, Errea, Craft en Erima vindt je hier in ons assortiment. Al deze merken hebben speciale handbalkleding gemaakt om een optimale handbal prestatie te leveren. De heren en dames collectie handbalkleding is samen goed te combineren om een complete clublijn te maken. De dames lijn is speciaal getailleerd en sommige modellen met speciale dames mouwtjes. 

Handbal bescherming
Handbal kan een harde sport zijn en dan is scherming geen overbodige luxe op het handbalveld. Bij bkssport.nl hebben wij accessoires voor onder andere elleboog, enkel, knie, schouder en pols. Merken als Mizuno, Errea en Erima zijn top merken op het gebied van handbal bescherming. Naast de uitgebreidde modellen zijn er ook tal van kleurtjes te verkrijgen om te matchen met je handbaloutfit.

Laat bkssport.nl uw voetbalclub sponsoren
Heeft u een team of is uw vereniging toe aan nieuwe handbalkleding en zouden jullie gebruik willen maken van de scherpste prijzen, beste service en top kwaliteit opdruk? Neem dan contact met ons op en wij doen u een aanbod voor uw volleybalteam of laat ons uw handbalvereniging sponsoren.
U kunt ook alvast de nodige informatie over de sponsormogelijkheden hier vinden.