opc_loader

Braces

Filters
€ 24
€ 92
Merken
Maat

Sportbraces van topmerk Push Sports

De Push Sports lijn is ontwikkeld door een team van ervaren specialisten in nauwe samenwerking met sporters en sportprofessionals en sluit precies aan op de wensen van de gebruiker. Het efficiënte gebruik van hoogwaardige materialen resulteert in een lijn van ultradunne en zeer comfortabele sportbraces. Braces die de gewrichten ondersteunen bij het sporten én die door hun slanke design ideaal zijn om te dragen in sportschoenen en onder sportkleding. De Push Sports lijn is ontstaan vanuit de medische achtergrond van Push Braces. Elke brace heeft dan ook een doordachte functie, optimaal afgestemd op gezond en veilig sporten.

WANNEER EEN SPORTBRACE TE GEBRUIKEN?

BIJ BLESSURES
Een geblesseerde sporter wil niet alleen zo snel mogelijk van zijn blessure afkomen, hij wil ook gauw terugkeren op de baan of in het veld. In de begeleiding van een arts of andere zorgprofessional is een sportbrace een effectief hulpmiddel.
TER PREVENTIE
Als de blessure vrijwel is genezen wil de sporter alles op alles stellen om snel weer het veld in of de baan op te kunnen. De aangedane gewrichtsstructuren zullen echter nog geruime tijd zwakker blijven. Om te voorkomen dat er snel wéér letsel optreedt, is het raadzaam een sportbrace ter bescherming te gebruiken. Ook bij grote belasting door zwaar of veelvuldig trainen kan het verstandig zijn om het gewricht extra te beschermen tegen blessures.
BIJ OVERBELASTING
Veel blessures ontstaan door te veel, te zwaar of te onregelmatig trainen. Ook een verkeerde techniek of ongeschikt sportmateriaal kan voor problemen zorgen. Bij overbelastingsletsels, kan een brace een waardevol hulpmiddel zijn. Bij veel voorkomende overbelastingsklachten, zoals de tennisarm of jumpers knee, is de peesaanhechting geïrriteerd of zelfs ontstoken. De brace ontlast de aanhechting waardoor pijn vermindert.