opc_loader

Mizuno

Mizuno

Mizuno Corporation is een groot Japans sportconcern dat opgericht werd in 1906 door Rihachi Mizuno en zijn   jongere broer Rizo in Osaka, Japan. Mizuno produceert vanaf 1911 eigen producten op maat. Mizuno werkte zich   hiermee snel naar de top. Mizuno groeide uit tot een van de grootste sportfabrikanten in de wereld en produceren   nu artikelen voor onder andere atletiek, voetbal, golf, honkbal, volleybal en nog veel meer sporten.

Reach Beyond Mizuno is een merk met een passie voor sport. Een merk wat altijd aan de zijde van sporters staat, om hen constant   te inspireren. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Mizuno  maakt producten die sporters motiveren, helpen en ondersteunen en zorgen er voor dat je je doelen haalt. En meer. Reach Beyond.

De belangrijkste ontwikkeling in Mizuno footwear is de toepassing van de Wave technologie in bijna alle modellen, waarbij de Wave-plaat in meerdere uitvoeringen bestaat. Mizuno past daarnaast nog vele andere innovaties toe, zodat jij de beste sporter kunt worden die je kunt zijn.
De Wave technologie is een unieke technologie die de schoen geeft wat iedere sporter wenst, demping en stabiliteit. De technologie is er in de vorm van een Wave plaat en Wave foam. 

Artikel 1 tot 30 (van de 133 artikelen). Resultaat:12345VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 133 artikelen). Resultaat:12345VolgendeToon alles