opc_loader

Stanno

Stanno

ImageStanno is een allround sportmerk met een focus op teamsport. Naast een breed assortiment sportkleding biedt Stanno een complete collectie sportaccessoires. Vanuit de twee kernwaarden ‘Product is king’ en ‘Sport is our passion’, is Stanno een onderscheidende speler op de internationale markt.

Stanno
Stanno werd in 1990 gelanceerd met de ambitie een essentieel, betrouwbaar en natuurlijk onderdeel van de uitrusting van elke sporter te zijn. Stanno startte met de introductie van een compacte collectie innovatieve keepershandschoenen. Een specialiteit waar het merk nog altijd bekend om staat. Al snel breidde het aanbod uit. Bij elke nieuwe ontwikkeling, stonden de behoeften van de sporter centraal. Zo werd de eerste teamwear collectie ontwikkeld, van hoge kwaliteit en geschikt voor diverse teamsporten. Ook bouwde Stanno een compleet accessoireportfolio op, net als een smaakvolle collectie voor casual kleding. Bij elke stap op nieuw terrein, waren het steeds de twee kernwaarden van Stanno die de richting bepaalden. Stanno bleef groeien en nieuwe groepen sporters voor zich winnen. De eerste internationale sponsorships verschenen aan de horizon, in diverse takken van sport. Vandaag de dag is het de specialiteit van Stanno om aan de ene kant uitgebreide collecties te ontwikkelen die voor iedere sporter interessant zijn, en aan de andere kant op maat gemaakte, high-tech producten voor specifieke groepen sporters. Het is deze winnende combinatie tussen veelzijdigheid en innovatie die Stanno kenmerkt.  

MISSION – WHAT WE STAND FOR
In sport draait alles om het beslissende moment. Voor dat moment ontwikkelt Stanno essentiële producten. Het merk gelooft er sterk in dat elke sporter, ongeacht zijn of haar niveau, ‘moments of glory’ kan beleven.
Our mission is to create essential sports products that support everyone, every athlete, regardless of his or her level, in experiencing moments of glory.

VISION – WHAT WE AIM FOR
Stanno verbindt zijn producten aan de beslissende momenten in sport. een missie die tot de verbeelding spreekt. Nog sterker op de toekomst gericht is de visie. De droom waarop Stanno elke dag actie onderneemt.
To become the first brand in the athlete’s mind when it comes to moments of glory.

VALUES – WHAT WE BELIEVE IN

Product is king

Stanno ontwikkelt producten die voldoen aan de Stanno designfilosofie: Functie. Vorm. Uitstraling. In die exacte volgorde. Voor Stanno geldt ‘Product is king’. Het is onze specialiteit om enerzijds een uitgebreide collectie aan te bieden die voor elke sporter interessant is, en anderzijds high-tech producten op maat te ontwikkelen voor specifieke groepen sporters. Kwalitatief hoogwaardig. Elke dag. Stanno gelooft in de winnende combinatie van veelzijdigheid en innovatie.

Sport is our passion
Sport vormt de essentie van ons DNA. De passie voor sport wordt weerspiegeld in alles wat we doen, van design tot productontwikkeling en marketing. Het is ons inspiratiedomein. In sport gaat het om momentum: het punt waarop het harde werk samenkomt, de krachtige dynamiek die sport zo schitterend maakt. Dat moment is de inspiratie van Stanno.

Artikel 1 tot 30 (van de 278 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 278 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles