opc_loader

Short Ti-Monthy

Artikelnr: BKS-FPA10Z
  • Ti-Energy 3.0 antivirale en antibacteriële stof : 100% polyester - 130 g / m2

Deze sport shorts zijn geschikt voor elke sportieve activiteit. Hun zachte, lichte en ademende stof transporteert zweet en geeft je een gevoel van frisheid te allen tijden. 

Gemaakt van Ti-Energy Fabric : antiviraal, antibacterieel en waterafstotend, het kan een barrière vormen om te helpen beschermen tegen micro-organismen, druppeltjes, lichaamsgeuren en irritatie door wrijven.

29,50 26,50 U bespaart: 10%

Kleur

Maat

Levertijden
Levertijd:
1 tot 7 dagen
Beschrijving

De gloednieuwe Ti-energy®3.0 antivirale en antibacteriële stof van Errea: een speciale ‘beschermende luchtbel’ die atleten omhult en beschermt.
“Ti-energy. Born to protect ”geeft de eigenschappen van de nieuwe stof eenvoudig en effectief weer.

Tests uitgevoerd in overeenstemming met ISO 18184 met behulp van het SARS-CoV-2-virus, hebben aangetoond dat Ti-energy®3.0 in het laboratorium de viral load kan verminderen met 99,85% vergeleken met een standaard polyesterweefsel zes uur na het in contact komen met het virus.

Dit unieke succes in de textielwereld werd mogelijk gemaakt door het gebruik van twee afzonderlijke technologieën: de zinkoxide-nanodeeltjes,
permanent ingekapseld in de vezels, die antivirale en antimicrobiële eigenschappen hebben, en de Minusnine J1 + -behandeling, die
maakt de stof superondoorlatend voor vloeistoffen.
Door deze dubbele functie kan de TI-energy®3.0-stof fungeren als een effectieve beschermende barrière tegen druppels, vloeistoffen en micro-organismen (bacteriën, schimmels en virussen).

Ti-energy®3.0 is een Oeko-Tex® Standard 100 gecertificeerde stof. Deze certificering stelt extreem strenge limieten op het gebied van schadelijke stoffen,
het garanderen van de veiligheid en kwaliteit van de stof, vereisten die Erreà hoog in het vaandel heeft staan, en nogmaals laten zien hoe aandachtig Errea is  voor de gezondheid van zijn klanten.

Het perfectioneren van de Ti-energy®3.0-stof bevestigt de toewijding van Erreà om zijn assortiment voortdurend te verbeteren met producten die altijd prioriteit geven aan de zorg en aandacht voor het welzijn van atleten als primaire doelstelling.

Ti-energy®3.0 is weer een stap voorwaarts in een catalogus van innovatieve producten die een winnende combinatie bieden van maximale prestaties en
veiligheid.

Met Erreà zijn gezondheid, sport en veiligheid een winnend team.

Beoordelingen (0)
Short Ti-Monthy heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Short Ti-Monthy


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
29,50 26,50