opc_loader

SOLS

Sols

Met meer dan 13 500 referenties onderscheidt het merk SOL zich als de beste Europese multispecialist in promotioneel textiel en tassen. Met complete textielbereiken, zijn SOL'S producten gemaakt voor mannen, vrouwen en kinderen in verschillende stijlen en kleuren. SOL'S omvat ook SOL'S tassen, een compleet assortiment tassen; SOL'S Teamsport, een reeks teamsportproducten en SOL'S Prowear, een reeks professionele textielproducten.

SOL is opgericht in 1991 en is sindsdien de Franse marktleider in promotionele kleding en een belangrijke speler in Europa, dankzij de catalogus van meer dan 450 aanpasbare producten voor mannen, vrouwen en kinderen.
SOL heeft vóór anderen begrepen dat het maken van producten voor de advertentiemarkt gebaseerd moet zijn op het maken van comfortabele kleding die je graag draagt, producten die geschikt zijn voor een breed scala aan smaken en spontane inkooptrends.

Vanaf het begin koos SOL's president Alain Milgrom ervoor om te werken met bekwame en enthousiaste professionals: mannen en vrouwen die universele waarden delen in combinatie met een aanpak op basis van betrokkenheid en sterke vastberadenheid. SOL’s hebben een nieuwe manier ontwikkeld om producten te produceren en distribueren die zich vervolgens geleidelijk over de sector verspreiden.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1