opc_loader

Voetbal

Bekijk hier onze collectie teamwear kleding voor voetbal.
Benieuwd naar onze sponsormogelijkheden voor uw vereniging, stichting of (voetbal)school kunnen betekenen kijk dan HIER 

ERREA VOETBALKLEDING
Errea is opgericht in 1988 en staat bekend om hoog kwalitatieve voetbalkleding met een uitstekende pasvorm. Ook kunnen eigen ontwerpen gebruikt worden om een uniek verenigingshirt te creëren. De Errea voetbalkleding is samengesteld uit de beste materialen met zelf ademende kwaliteiten. In de comfortabele lichtgewicht stof kan men zich vrij bewegen. Errea is sponsor van o.a ADO Den-Haag.

ERIMA VOETBALKLEDING
Sinds de tijd dat het ronde leer echt nog van leer was, heeft ERIMA indruk gemaakt met innovatieve voetbalkleding. Vrijwel alle clubs in de Duitse Bundesliga en de Duitse wereldkampioen van 1974 betraden al het veld met ERIMA voetbalkleding. Tegenwoordig profiteert hun voetbalkleding meer dan ooit van de ervaring op het hoogste niveau. Voetbal is een van de meest populaire sporten. Of je nu een casual kicker bent of een Bundesliga-professional, of je nu een vrouw of een man bent ERIMA heeft de juiste uitrusting voor iedereen. 

CRAFT VOETBALKLEDING

Met Craft teamwear ga je voor een combinatie van stijl en kwaliteit. Inmiddels is Craft alweer drie jaar lang actief op de teamwear markt en wordt de collectie gekenmerkt door aansluitende pasvormen (aparte fit voor junioren, dames en heren), een uitgebreide collectie voor iedere vorm van sport en natuurlijk de kwaliteit waar Craft voor staat. Inmiddels heeft Craft samenwerkingen met meerdere grote clubs in verschillende takken van sport. Zo zijn KAA Gent, PEC Zwolle en SC Cambuur in de voetbalwereld partner en heeft ook Almere City FC reeds voor Craft teamwear gekozen.