opc_loader

Spintso scheidsrechters horloge

Artikelnr: BKS-3015

Dit scheidsrechtershorloge is speciaal voor en door scheidsrechters ontworpen. Het horloge heeft 4 overzichtelijke tijdsaanduidingen in het display staan.
De scheidsrechter kan tot 10 tijdsperiodes instellen per wedstrijd. Voor voetbal is dit natuurlijk 2 maal 45 minuten en daar tussen een rustperiode van 15 minuten. Bij het begin van de wedstrijd zullen 2 timers gelijk lopen maar wanneer er een spelonderbreking is zal de ene doorlopen en de andere stoppen zodat de scheids precies de tijdsduur van de wedstrijd in de gaten kan houden. De derde timer meet de totale tijd van de onderbrekingen.
de vierde timer gaat lopen zodra er gefloten wordt voor de rust en zal dus de tijd van de rust in de gaten houden. Dit horloge is tot 5 bar waterdicht.

102,95
Kleur
Levertijden
Levertijd:
1 tot 7 dagen
Beschrijving

Het Spintso horloge heeft 3 menu’s. Een gewoon horloge, een stopwatch en een scheidsrechtershorloge. Voor de wedstrijd programmeert de scheidsrechter het horloge. Aantal periodes, speeltijd en pauzes. Vier tijdfuncties werken automatisch samen in een systeem. Het optellen loopt continue door, het aftellen kan tussendoor gestopt worden, extra tijd na de eindtijd of de pauze. Een trilalarm herinnert de scheidsrechter aan elke start- en stoptijd. Trilfunctie om de 10 seconden als de tijd gestopt is, om de tijd weer te starten, als de pauze en eindtijd is bereikt. Kleur oranje / zwart. Per stuk.

Voor meer info www.spintso.com

Per stuk.

Beoordelingen (0)
Spintso scheidsrechters horloge heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Spintso scheidsrechters horloge


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items