opc_loader

Joma R.5000 2011 Women

Artikelnr: BKS-R5000LS

Joma heeft alle meningen verzameld van atleten die de lichtste schoen in de geschiedenis van het bedrijf hebben geprobeerd, met een gewicht van slechts 187 gram, waar ze hun eerste indrukken en sensaties van de R 5000 gaven.

De schoen is bedoeld voor hardlopers met een uitstekende techniek, voldoende spierarbeid en die hun passen zeer goed beheersen, zodat ze geen overmatige demping of sturing van de stap nodig hebben, en een looptempo van minder dan 3 minuten hebben. Het wordt aanbevolen voor korte trainingsreeksen of afstanden en lange afstanden. Je schoenen nemen een minimum aan gewicht omdat ze zich tijdens een race aan je lichaam hechten om de belasting te verminderen en je helpt om je beste tijden uit te persen.

Joma heeft vooral gewerkt aan het bereiken van maximale ventilatie door het verbeterde VTS-systeem. De oriëntatie van het mesh-patroon zorgt voor een interne luchtstroom van de teen naar de achterkant, waardoor de voet bij elke stap wordt gekoeld.

De constructie van de schoen wordt gedaan door middel van het JOMA SPORTECH-systeem dat de snit aan de voet aanpast van de veter tot de hiel met rubberinjectie, een lichter materiaal dan de klassieke TPU en de interne steun verlaagde de zijkanten om het overtollige materiaal te verwijderen dat technisch hardlopers hebben geen.

Het uitstekende werk om het gewicht te verlichten, is duidelijker in de tong. Uit één stuk, plat, slechts een paar gram dat onopgemerkt blijft door de hardloper. Om het erg comfortabel te maken, is er een binnenstuk van zeer fijn schuim toegevoegd om de veters vast te zetten. Dit zijn platte, lichtgewicht draden die bijdragen aan de algehele ultralichtheid van de schoen.

Je tussenzool vormt een schoen met laag profiel met Drop 6. De reactiviteit die wordt geboden door het FLY REACTIVE-systeem zorgt voor een snelle start zonder teveel van de grond te tillen en bespaart zo energie.

FLY REACTIVE is Joma´s grote bijdrage aan de R 5000 op het gebied van demping. Het is een nieuwe technologie ontwikkeld door het merk en toegepast op de tussenzool, die bestaat uit een zeer licht materiaal dat bij elke stap een grote hoeveelheid energie teruggeeft. Zijn kenmerken van flexibiliteit en lichtheid zorgen ervoor dat het zijn vorm met hoge snelheid terugkrijgt, wat de voetafdruk bij de uitgang bepaalt. Het biedt ultralichte demping en een gelijkmatige loopcyclus, waarbij de voet op alle punten comfortabel aanvoelt.

Joma heeft een diepgaande biomechanische studie ontwikkeld van het aantal bezoekers van de technische hardloper waarnaar R.5000 is gericht om de zool uitsluitend te reduceren tot de punten waar de zool contact heeft met het oppervlak. Dit verlicht het gewicht van dit deel van de schoen en zorgt voor voldoende bescherming. De kwaliteit van het rubber met hoge dichtheid van het DURABILITY-systeem blijft behouden.
 

69,00 62,10 U bespaart: 10%

Maat

  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41

Kleur

Levertijden
Levertijd:
1 tot 7 dagen
Beoordelingen (0)
Joma R.5000 2011 Women heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Joma R.5000 2011 Women


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
69,00 62,10