opc_loader

Vindt de juiste zeem


Hier vindt u alle zemen voor heren en dames van Rogelli. Voor ieder gewenst niveau vindt u de juiste zeem. 

Endurance HD2.5

Heren

De Endurance HD2.5 padding is een vernieuwde en verbeterde versie van de Endurance HD2. Wat er veranderd is? De vorm van de padding is verder verbeterd en zorgt voor een nog betere pasvorm en bescherming. Ook heeft de zeem een nog hogere dichtheid dan zijn voorganger. Deze uitstekende dichtheid zorgt voor maximale prestaties bij lange afstanden.  

Space Carbon

Heren

De Space Carbon padding speciaal gemaakt voor ultra-lange afstandsritten. Deze zeem bevat de nieuwste technologie; het heeft een innovatieve structuur, welke ervoor zorgt dat er een perfecte fit ontstaat. Daarnaast zorgt dit voor een uitstekende stabiliteit in het zadel. Tot slot zorgt de Space Carbon voor een degelijke ondersteuning van het stuitje.

HD Ergonomic

Heren

De HD Ergonomic garandeert superieure bescherming voor lange afstandsritten. Dankzij de hoge densiteit schuimstukken, zit je altijd stabiel in het zadel. Daarnaast zorgen de schuimstukken die de bekken ondersteunen voor voldoende anatomische support. Daarbij zijn de schuimstukken allemaal geperforeerd welke zorgt voor een extra ademende laag en  maximale bewegingsvrijheid.

Power Gel

Heren

Deze zeem zorgt voor een goede bescherming tijdens lange afstanden, medium intensief gebruik. De Power Gel is speciaal ontworpen voor mannen-anatomie; de zeem geeft een goede bewegingsvrijheid dankzij de dunne schuimstukken. Daarnaast heeft de Power Gel gevouwen vleugels en weegt het nagenoeg niets. Tevens droogt de zeem snel, is het gemaakt van ademende materialen en voelt hij zacht aan. 


Endurance HD2

Heren

De Endurance HD2 padding bestaat uit een schuimstukken met een hoge dichtheid, welke centraal ingestikt zijn. Zijn speciale vorm zorgt voor de beste bescherming en pasvorm.  De X-Tract stof heeft een dubbele laag structuur. Dit bevordert het verzamelen en afvoeren van vocht. Daarbij zorgen de geperforeerde lagen voor een een ademende oppervlakte en droogt het snel. Samengevat, de Endurance HD2 is de beste keus voor lange afstanden.

Evo-1 Gel

Heren

De Evo-1 Gel, gemaakt uit Italiaanse stoffen, is speciaal ontworpen voor lange afstanden. De zeem, met een maximale dikte van 12 mm zorgt voor een uitstekende bewegingsvrijheid. De voorgevormde vleugels en geperforeerde schuimstukken verbeteren het comfort. Daarbijkomend vermindert de gel vibraties.

Comfort Gel

Heren

The Comfort Gel padding is perfect voor medium- en lange afstanden.  De gel vermindert vibraties gemakkelijk. De geperforeerde schuimstukken bevorderen de ademendheid. Daarnaast zorgt de voorgevormde vleugels voor extra comfort. 

Active

Heren

Deze zeem is ideaal voor korte- en medium afstandsritten. De Active heeft een maximale dikte van 10 mm. De voorgevormde vleugels en de soft touch stof zorgen voor een uitstekende bewegingsvrijheid. 

Liège

Dames

Deze padding heeft speciale schuimstukken die het stuitje ondersteunen. Vergeleken met andere zemen in dit segment, zijn de schuimstukken minimalistisch ontworpen. Daarnaast is de bovenste laag helemaal glad. De perfecte combinatie van geperforeerde schuimstukken en verschillende diktes zorgen voor extra ademende laag en bewegingsvrijheid.

Power Gel

Dames

Deze zeem is ontworpen om goede bescherming, support en comfort te bieden. De Power Gel is speciaal ontworpen voor vrouwlijke anatomie. De padding is gemaakt van lichtgewicht materiaal en heeft voorgevormde vleugels. Bovendien is de oppervlakte van de zeem gemaakt van soft touch stof. Deze stof is tevens sneldrogend en zorgt voor een goede ademende oppervlakte 

Endurance HD2

Dames

De Endurance HD2 heeft centraal ingestikte, hoge dichtheid, schuimstukken. De speciale vorm van de zeem biedt de beste bescherming en pasvorm. De X-Tract stof heeft een dubbele structuur laag, welke het verzamelen en afvoeren van lichaamssappen bevorderd. De geperforeerde schuimstukken verbetert de doorlaatbaarheid en zorgt ervoor dat de zeem snel droogt. De Endurance HD2 is de beste keuze voor lange afstandsritten. 

Comfort Gel

Dames

De Comfort gel padding is perfect voor medium- en lange afstandsritten. De gel inzetstukken eenvoudig verminderen vibraties. De geperforeerde schuimstukken verbeteren het ademend vermogen van de zeem. Daarbij zorgen de voorgevormde vleugels voor een betere comfort. 

Active Gel

Dames

Deze zeem is ideaal voor korte- en lange afstandsritten. De Active heeft een maximale dikte van 10mm. De voorgevormde vleugels en de soft touch stof dragen zorg aan een uitstekende bewegingsvrijheid.

Evo-1 Gel

Dames

De Evo-1 Gel, gemaakt uit Italiaanse stoffen, is speciaal ontworpen voor lange afstanden. De zeem, met een maximale dikte van 12 mm zorgt voor een uitstekende bewegingsvrijheid. De voorgevormde vleugels en geperforeerde schuimstukken verbeteren het comfort. Daarbijkomend vermindert de gel vibraties.